Jdi na obsah Jdi na menu
 


V současné době probíhají na území ČR tyto akce:

 

- Prodej výrobků na podporu postižených lidí:

- V současné době si můžete zakoupit výrobky, které vyrábějí nebo kompletují postižení lidé. Z každého výrobku má postižený člověk, který výrobek vyrábí peníze, podpořte je koupí i Vy. Výrobek si můžete zakoupit nejen při pochůzkovém prodeji našich brigádníků, ale i v kamenných obchodech ve Vašem regionu nebo v našem e-shopu.

- Druhy výrobků:

mini mýdla, soli do koupele, přívěsky na klíče, přáníčka,náušniče, zapalovače, keramika a pinetky

- cena výrobků:

od 20 do 40 Kč/kus

- Prodej plyšových hraček na podporu dětských domovů a dětských oddělení v nemocnicích:

- Tato akce probíhá od 1.10.2010 do 30.1.2010 po celé ČR. Na konci každého měsíce budete v této sekci informováni o výtežku, který se za daný měsíc vybral a před koncem roku o celkovém výtěžku: kolik se vybralo, na co budou peníze použity a názvy nemocnic a dětských domovů, kam bude výtěžek poslán.

- cena výrobků: 50 Kč/kus

- druhy výrobků: plyšové přívěsky: žirafa, medvěd, hroch, pejsek, myš apod.

- Pokud se i  Vy chcete zapojit do našeho projektu nebo znáte dětské domovy a nemocnice, které potřebují pomoc neváhejte a kontaktujte nás. Na které dětské domovy a dětské oddělení v nemocnicích budou peníze poslány bude vyhodnoceno na začátku prosince, bude o nich samozřejmě informováni v této rubrice.

JAK AKCE DOPADLA...

Jsme rádi, že se vám akce líbila, dostali jsme mnoho ohlasů týkající se této akce. Celkem bude shromážděno 69 300 Kč v několika regionech. Peníze jsou nyní použity na nákup hraček, které budou následně předány dětských domovů a nemocnic. Jsme moc rádi, že jste společně s námi pomohli a také chceme poděkovat našim sponzorům, kteří nám pomohli uskutečnit akci.

část z peněz jsme vložili na nákup výrobků na podporu dětských domovů, spolupráce aktuálně probíhá s dětským domovem ze severních čech a v nejbližší době se rozroste o další dětské domovy.

 

Předávání bude vyfotografováno a následně zobrazeno na našem webu.

                                                              Obrazek

 Medvídek o.s.                                                                                      "Společně pro dobrou věc"