Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

Vyberte si i Vy svou pozici...

 Prodejce výrobků od ZTP:

Nabízíme brigádu vhodnou pro studenty, maminky na mateřské dovolené, nezaměstnané vhodnou do 26 let pro pochůzkový prodej výrobků vyráběných v chráněných dílnách nebo výrobků které jsou kompletovány nebo baleny lidmi s postižením. Jedná se o prodej v místech s větší koncentrací lidí - obchodní centra, trhy, centra měst apod. Nabízíme individuální pracovní dobu a práci v místě Vašeho bydliště. Pro další informace nás kontaktujte pod heslem "brigáda" na e-mail medvidekos@seznam.cz.

Koordinátor prodeje:

Náplní práce koordinátora je péče o daný region. Zajišťuje pronájmy, chod prodeje v daném regionu, zodpovídá za pracovníky ( svěřený tým o 15 - 20 pracovníkách ), organizuje různé akce. Nabízíme zajímavé ohodnocení + přídpěvěk na PH a volnou pracovní dobu.  Požadujeme ochotu pracovat a cestovat. Reprezentativní vystupování, soběstačnost, komunikativnost. V případě zájmu o tuto pozici nás kontaktujte na e-mailu medvidekos@seznam.cz  pod heslem " koordinátor + lokalita ze které jste".

- momentlně je tato pozice pozastavena

Obchodní zástupce:

Obch. zástupce se stará o kamenné a internetové obchody v daném regionu. Jedná se o oslovování obchodů s nabídkou spolupráce. Práce je vhodná pro maminky na MD, nezaměstnané, studenty ale také je vhodná jako přivýdělek při práci. Též nabízíme zajímavé ohodnocení. V případě zájmu nás kontaktujte na e-mailu medvidekos@seznam.cz pod heslem "Obchodní zástupce + region ze kterého jste".

- momentlně je tato pozice pozastavena

V odpovědích prosím nezapoměňte uvést kontakt na Vás, region ve kterém by jste pracovali a jméno. Děkujeme.

V případě jakéhokoliv dotazu nás můžete kontaktovat na tel.: 722 809 895

Pomozte společně s námi lidem se znevýhodněním.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Brigáda

Monika, 21. 8. 2010 13:03

Dobrý den,

mám zájem o tuto brigádu v městě Pardubice. Chtěla jsem odeslat e-mail, ale máte plnou mailovou schránku, nebylo možno jej doručit.
Prosím ozvěte se na tento mail: monika-cheer@centrum.cz děkuji.

Brigáda

Lenka Fučíková, 6. 8. 2010 22:18

Dobrý den,
ráda bych požádala o zaslání bližších informací o této brigádě.
Děkuji za odpověď..
stray.soul@seznam.cz

Žádost

Veronika Drozdová, 4. 8. 2010 22:07

Dobrý den, jmenuji se Veronika a je mi 20 let. Studuji sociální práci a praxi vykonávám u mentálně a tělesně postižených lidí. Proto bych ráda požádala o bližší informace o dané brigádě. Děkuji

weroniica@seznam.cz

Brigáda

Tomáš, 3. 8. 2010 23:23

Dobrý den,
chtěl bych požádat o zaslání bližších informací o této brigádě. Předem děkuji za odpověď.
Tomáš M.
markinc2@seznam.cz

Brigáda

Anna, 3. 8. 2010 22:13

Dobrý den,
prosím zaslali by jste mi bližší informace o této brigádě. Předem děkuji za odpověď.
S pozdravem Anna V.
annavale@seznam.cz

Brigáda

Radka, 15. 7. 2010 16:29

Dobrý den,
prosím o zaslání bližších inrofmací o této brigádě.
Předem děkuji za odpověď.
S pozdravem
sam_mc@volny.cz

pomoc

Lukáš Karásek, 4. 6. 2010 12:06

Dobrý den jmenuji se Lukáš Karásek a je mi 31 let. Momentálně jsem nezaměstnaný a rozhodl jsem se že budu někde užitečný a to bych u Vás byl, jsem komunikativní a společenský, lidem jsem sympatický a mám lidi rád, proto bych velmi uvítal kdybych se mohl zapojit do Vašeho prodeje výrobků z chráněných dílen.Byla by to konečně práce, která nedává vydělávat podnikatelům, ale dává šanci se uplatnit lidem znevýhodněným. Pokud se mi neozvete bude mi to líto, ale přeji Vám vše dobré at se Vám daří. Lukáš Karásek 736 15 17 21 Městec Králové okr. Nymburk , Střední Čechy. E-mail Drujd8@seznam.cz

Zkušenosti

Petraxxx, 31. 3. 2010 21:14

Spolupracuji s o.s. Medvídek již 2 měsíce a zatím jsem velmi spokojená :)